Izbornik

Odabir dobrog proizvoda nije tako jednostavan zadatak. Radeći prve korake u hibridnoj manikuri, zapitate se koji proizvod staviti u košaricu i koliko košta hibridna baza koja će ispuniti vaša očekivanja.

Koja je hibridna baza najbolja?
Baza za hibridni (trajni) lak je proizvod bez kojeg cijeli styling neće biti moguć. Baza je neophodan element i o njemu uvelike ovisi postojanost vaše manikure. Nije ni čudo što želite odabrati dobar proizvod. Prije svega ipak pročitajte koja će baza za trajni lak odgovarati za koje nokte.

Klasična hibridna baza – savršena za prirodnu ploču nokta. Takve nokte koji ne zahtijevaju produženje i prilično su jaki sami po sebi. Ova baza je prilično rijetka i prekriva ploču nokta samo tankim slojem i stoga neće pružiti pojačanje koje je potrebno lomljivim noktima. Međutim, ako su vaši nokti prilično čvrsti, ovo je dobar odabir.

Gradivne baze – su prekrasan je izum za svaku ženu koja sanja o dugim noktima. Jesu li vaši prirodni nokti slabi i lomljivi? To više nije problem, jer sa gradivnom bazom možete lako produžiti nokte sami kod kuće. Ova metoda je jednostavnija od produživanja gelom. Učinak će vas stvarno iznenaditi! Proizvod je gust pa se lako razmazuje. Kod odabira hibridne baze možete odabrati onu u boji koja je najbliža vašoj ploči nokta, npr. nježno roza ili bež.

Baze za posebne namjene – to su proizvodi namijenjeni vrlo zahtjevnoj ploči nokta. Ako su vam nokti jako lomljivi, ili je nokatna ploča izrazito masna (baza otpada s nokta), odaberite Expert, Fiber, Hard ili Strong bazu. Upravo te baze mogu spasiti vašu manikuru. Njihova svojstva čine ih savršene za stapanje u ploču nokta, ispunjavajući mikropukotine.

Dakle, klasična baza se može koristiti samo kao podloga, dok se gradivne baze i baze za posebne namjene mogu koristiti kao podloga, za učvršćivanje ili za produživanje noktiju.