Vaša košarica
Početna | Dostava, plaćanje i reklamacije

Dostava, plaćanje i reklamacije

CIJENE DOSTAVE
  • Za sve narudžbe 3,49€ (26,30 kn)
 • • Besplatna dostava za narudžbe iznad 45,00€ (pod uvjetom da kupac odabere besplatnu dostavu. U protivnom će biti naplaćena standardna cijena dostave 3,49€)
NAČINI PLAĆANJA
 • Pouzećem (prilikom preuzimanja) i internet bankarstvom za narudžbe iznad 15,00€, Kreditnim i debitnim karticama (Visa, Maestro, Master i Diners), Paypal-om, Aircash i Keks Pay aplikacijom. Plaćanje pouzećem (prilikom dostave na kućnu adresu) moguće je plaćanje gotovinom ili karticama MasterCard, Maestro, Visa ili Union Pay International. Za sve vrste plaćanja vrijedi samo jednokratno plaćanje.
 • Dostava na Vašu adresu u cijeloj Hrvatskoj: u kontinentalnoj Hrvatskoj unutar 24-48 sati, a na otocima od 2-5 radnih dana, ovisno o rasporedu isporuka kurirske službe koja vrši dostavu.
REGISTRACIJA
  • Da biste koristili Internet trgovinu Nailpro možete i ne morate dovršiti proces registracije. Registracija kupcu omogućava čuvanje započetih narudžbi i naknadni pregled poslanih narudžbi.
  NARUČIVANJE
  • Putem Internet trgovine omogućujemo Vam kupnju svih dostupnih proizvoda. Kupnju ponuđenih proizvoda moguće je ostvariti u okvirima raspoloživih zaliha proizvoda.
  • Po završetku procesa kupovine, dobit ćete potvrdu narudžbe na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupnju. U slučaju da iznimno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš operater kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.
  • Sve cijene u Nailpro Internet trgovini izražene su u eurima (EUR) s uključenim PDV-om.
  • U slučaju problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: info@nailpro.hr ili na tel. 01/3535 989, ponedjeljak – petak 9:00 – 16:00 sati.
  • Nailpro može odbaciti narudžbu, odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice Nailpro ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.
DOSTAVA
 • Naručenu robu na području cijele Hrvatske dostavlja naš partner GLS, izravno u Vaš dom ili na radno mjesto, odnosno na adresu koju navedete u narudžbi. Dostava na području kontinentalne Hrvatske je unutar 24-48 sati, od ponedjeljka do petka.
 • Ako naručitelj (primatelj) prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi naručitelja ostaviti “obavijest o prispjeću pošiljke” na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave unutar 8 dana. Nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljatelju.
 • Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac treba neodložno o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
 • Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za pakiranje i slanje prema primatelju.
  POVRATI I REKLAMACIJE * Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača fizička osoba Kupac ovlaštena je jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Iznimka od ovog ovlaštenja odnosi se na proizvode za koje čl. 79.  Zakona o zaštiti potrošača isključuje pravo na jednostrani raskid ugovora o čemu će vas Nailpro posebno upozoriti u ponudi konkretnog proizvoda. Preporučamo čitati opis proizvoda koji se otvara klikom na proizvod. Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor na trajnom mediju. Vaš zahtjev za zamjenu ispravnog proizvoda (npr. neodgovarajuća boja laka, gela itd.)  koji ste kupili smatrat će se jednostranim raskidom, pa Vas molimo da u tom slučaju obavezno ispunite obrazac za povrat proizvoda koji možete preuzeti na ovom linku kako bismo znali da prilikom raskida želite zamjenu proizvoda. Proizvode (povrat ili zamjena) potrebno je dostaviti na adresu: Nailpro Hrvatska, Dimitrija Demetra 1a, 43000 Bjelovar. U slučaju jednostranog raskida ugovora  bez zamjene proizvoda, postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora. Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača članak 77. mora izvršiti povrat robe bez odgađanja u roku od 14 dana od kada je trgovca obavijestio o svojoj odluci da raskida ugovor, te sam mora snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora. Ukoliko kupac želi, može se obratiti Nailpro na info broj ili mail adresu info@nailpro.hr radi pribavljanja  obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane Nailpro. Nailpro poziva kupca da proizvod zapakira u originalnu ambalažu kako bi se izbjegla oštećenja na proizvodu. Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom što je utvrđeno kao obveza potrošača u slučaju jednostranog raskida ugovora u zakonskom roku od 14 dana. Nailpro obavještava kupce da će umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda u odnosu na oštećenje ambalaže odnosno oštećenje proizvoda utvrđivati za svaki vraćeni proizvod pojedinačno te će o utvrđenom obavijestiti kupca nakon primitka vraćenog proizvoda ako postoji potreba za naknadom. Nailpro preporuke vezano za proizvode, preuzimanja proizvoda, postupanje s proizvodom a u vezi s jednostranim raskidom ugovora u zakonskom roku od 14 dana:
   • slika proizvoda‎ prikazuju načelan izgled te način uporabe proizvoda kao i prezentaciju proizvoda kako to predviđa proizvođač. Slika ne prikazuje do detalja konkretan proizvod koji se isporučuje kupcu, stoga Nailpro preporuča kupcu da prilikom izbora proizvoda detaljno pregleda karakteristike proizvoda i opis proizvoda koji su navedeni u ponudi na Internet stranici Nailpro i dohvaćaju se klikom na proizvod.
   • ako je ambalaža oštećena nemojte preuzimati proizvod, nego odmah dostavljaču skrenite pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da proizvod vrati k nama. AKO KUPAC NE REKLAMIRA OŠTEĆENJE AMBALAŽE DOSTAVLJAČU U TRENUTKU PREUZIMANJA PROIZVODA, SMATRA SE DA JE PREUZEO PROIZVOD S NEOŠTEĆENOM AMBALAŽOM.
   • ukoliko oštećenje na proizvodu utvrdite nakon skidanja ambalaže, sačuvajte originalnu ambalažu i u roku 14 dana od dana primitka robe kontaktirajte Nailpro. Ako Nailpro organizira prijevoz robe radi povrata, potrebno je proizvod zapakirati u originalnu ambalažu kako bi se izbjegla oštećenja na proizvodu.
   • ako je ambalaža neoštećena i preuzeli ste pošiljku, pažljivo otvorite ambalažu uz što manje oštećivanje jer oštećena ambalaža umanjuje vrijednost proizvoda.
   • pažljivo pregledajte proizvod, njegova obilježja i  funkcionalnost, npr. uključite uređaj u struju, ali nemojte proizvod koristiti ili njime rukovati ako namjeravate koristiti zakonsko pravo na raskid ugovora, jer svako daljnje rukovanje proizvodom umanjuje vrijednost proizvoda.
Rukovanjem/korištenjem proizvoda smatra se primjerice brusilica za nokte, usisavač prašine ili lampa za nokte. Rukovanje proizvodom umanjuje vrijednost proizvoda. Nailpro obavještava kupce da su uređaji za profesionalnu upotrebu posebno označeni. Uređaji koji nemaju takvu oznaku nisu predviđeni za profesionalno korištenje i nije ih preporučljivo koristiti u profesionalne svrhe jer takva vrsta kvara nije pokrivena jamstvom te u tom slučaju trošak popravka snosi Kupac. Ukoliko ovlašteni servis utvrdi da se radi o opisanoj vrsti kvara, Nailpro neće moći preuzeti odgovornost niti trošak prouzrokovan postupanjem kupca protivno ovoj obavijesti. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti bez razloga (ambalaža nije oštećena), Nailpro ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova povrata proizvoda. Nailpro odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske. Obavijest o statusu vraćenog proizvoda i ostvarenom iznosu povrata kupac će primiti u roku od 10 dana putem maila. Povrat novčanih sredstava kupcu bit će izvršen najkasnije u roku od 5 dana od datuma upućivanja obavijesti kupcu. Pravo na jednostrani raskid ugovora Zakonom je isključeno u više slučajeva. Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći u Zakonu o zaštiti potrošača ( Narodne novine 41/2014, 110/2015, 14/2019). Povrat robe trebate izvršiti na adresu našeg distribucijskog centra: Nailpro Hrvatska Dimitrija Demetra 1a 43000 Bjelovar Reklamacije i prigovori Ukoliko ustanovite da je proizvod koji ste kupili neispravan ili oštećen, molimo vas da nas u roku od 14 dana od datuma primitka proizvoda odnosno primitka zadnjeg proizvoda iz narudžbe kontaktirate i slijedite navedene korake: Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom na info@nailpro.hr, ili telefonski na 01 3535 989 Ovisno o Vašem prigovoru/reklamaciji poslat ćemo Vam informaciju o:
   • mogućnosti zamjene proizvoda
   • povratu proizvoda
   • povratu novca
   • servisnoj usluzi u slučaju potrebe popravka proizvoda
   • drugim informacijama vezano za vaš prigovor/reklamaciju
U slučajevima zamjene ili povrata proizvoda nakon dogovora s Vama na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja će preuzeti reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod izvršavamo u roku 2-3 dana, a najkasnije u roku 14 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na  01 3535 989  ili e-mailom na info@nailpro.hr U slučaju da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis, poslat ćemo Vam sve podatke ovlaštenog servisa. Ako je ambalaža oštećena nemojte preuzimati proizvod, nego dostavljaču skrenite pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da proizvod vrati u Nailpro. Ako kupac ne reklamira oštećenje ambalaže dostavljaču u trenutku preuzimanja proizvoda, smatra se da je preuzeo proizvod s neoštećenom ambalažom. Ukoliko oštećenje na proizvodu utvrdite nakon skidanja ambalaže, sačuvajte originalnu ambalažu i u roku 14 dana od dana primitka robe kontaktirajte Nailpro. Ako Nailpro organizira prijevoz robe radi povrata, potrebno je proizvod zapakirati u originalnu ambalažu kako bi se izbjegla oštećenja na proizvodu. Ako se radi o specifičnoj ambalaži (npr. stiropor i folija) potrebno je učvrstiti dijelove ambalaže radi zaštite proizvoda. Detaljnije pogledajte u Općim uvjetima poslovanja Nailpro u dijelu Trajanje i raskid ugovora (jednostrani raskid ugovora od strane kupca). Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vaš prigovor/ reklamaciju. Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09.01.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS). Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS – http://ec.europa.eu/odr. U slučaju neriješenih prigovora potrošači mogu rješavati potrošački spor putem tijela za ARPS sukladno Zakonu o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova (NN 121/16) . Trgovac Nailpro Hrvatska će u slučaju podnošenja prijedloga za mirenje sudjelovati u postupku pred ARPS tijelom: sudcasti@hgk.hr VAŽNE NAPOMENE: Rok uručenja počinje teći od trenutka slanja pošiljke. Narudžbe zaprimljene petkom iza 11h, subotom i nedjeljom realiziraju se ponedjeljkom, ukoliko je ponedjeljak radni dan. Subota, nedjelja i praznici se ne računaju kao radni dani za uručenje pošiljaka. Svaki kupac (naručitelj) je odgovoran za kreiranu narudžbu, te ju je stoga dužan preuzeti. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za pakiranje i slanje prema primatelju Ukoliko vam je potrebno više informacija, molimo pogledajte naše UVJETE KORIŠTENJA
Brza dostava

Dostava na Vašu adresu unutar 24-48 sati od zaprimanja narudžbe.

Jamstvo kvalitete

Garancija na sve proizvode. Na električne uređaje dajemo 2 godine jamstva!

Mogućnost povrata

Unutar 14 dana od zaprimanja robe, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.

Sigurna kupovina

Plaćanje prilikom preuzimanja | Karticama | Internet bankarstvo | Keks Pay | Aircash | PayPal

Politika privatnosti i kolačića
Politika privatnosti i kolačića
Naziv kolačićaAktivan
PHPSESSID
eu_cookies_bar
eu_cookies_bar_block
Koje podatke prikupljamo?
 • Od vas prikupljamo podatke samo kada se registrirate na našoj stranici ili nešto naručite.
 • Prilikom naručivanja ili registracije na našoj stranici, prema potrebi, od vas se može tražiti da unesete svoje: ime, adresu e-pošte ili poštansku adresu radi dostave naručenih artikala na ispravnu adresu.
 Za što koristimo vaše podatke? Sve informacije koje prikupljamo od vas mogu se koristiti na jedan od sljedećih načina:
 • Za personalizaciju vašeg iskustva - (vaši podaci nam pomažu da bolje odgovorimo na vaše individualne potrebe)
 • Za poboljšanje naše web stranice - (kontinuirano nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju      informacija i povratnih informacija koje primamo od vas)
 • Za poboljšanje korisničke usluge- (vaši nam podaci pomažu da učinkovitije odgovorimo na vaše zahtjeve korisničke službe i potrebe podrške)
 • Za obradu transakcija - Vaši podaci, bilo javni ili privatni, neće se prodavati, razmjenjivati, prenositi ili davati bilo kojoj drugoj tvrtki iz bilo kojeg razloga, bez vašeg pristanka, osim u izričitu svrhu isporuke kupljenog proizvoda ili tražene usluge.
 • Za administriranje natjecanja, promocije, ankete ili druge značajke stranice
 • Za slanje periodične e-pošte - Adresa e-pošte koju navedete za obradu narudžbe koristit će se samo za slanje informacija i ažuriranja koja se odnose na vašu narudžbu.
  Kako štitimo vaše podatke?
 • Provodimo niz sigurnosnih mjera kako bismo održali sigurnost vaših osobnih podataka kada naručite ili unesete, pošaljete ili pristupite svojim osobnim podacima.
 • Nudimo korištenje sigurnog poslužitelja. Sve dostavljene osjetljive/kreditne informacije prenose se putem Secure Socket Layer (SSL) tehnologije, a zatim šifriraju u našu bazu podataka pružatelja pristupnika plaćanja samo kako bi im pristupile osobe ovlaštene s posebnim pravima pristupa takvim sustavima i dužne su čuvati povjerljivost informacija.
 • Nakon transakcije, vaši osobni podaci (kreditne kartice, brojevi socijalnog osiguranja, financijski podaci itd.) neće se čuvati u evidenciji dulje od 60 dana.
Koristimo li kolačiće?
 • Da (Kolačići su male datoteke koje web-mjesto ili njegov pružatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem vašeg web-preglednika (ako dopuštate) koje omogućuju web-mjestima ili sustavima pružatelja usluga da prepoznaju vaš preglednik te zabilježe i zapamte određene informacije
 • Koristimo kolačiće kako bismo lakše zapamtili i obradili artikle u vašoj košarici za kupnju, razumjeli i spremili vaše preferencije za buduće posjete, pratili oglase i sakupili zbirne podatke o prometu na web-mjestu i interakciji na web-mjestu kako bismo mogli ponuditi bolja iskustva na web-mjestu i alate u budućnost. Možemo sklopiti ugovor s pružateljima usluga trećih strana kako bi nam pomogli u boljem razumijevanju posjetitelja naše stranice. Ovim pružateljima usluga nije dopušteno koristiti podatke prikupljene u naše ime osim da nam pomognu u vođenju i poboljšanju našeg poslovanja.
 • Ako želite, možete odabrati da vas računalo upozori svaki put kada se kolačić pošalje ili možete odabrati da isključite sve kolačiće putem postavki preglednika. Kao i većina web stranica, ako isključite kolačiće, neke od naših usluga možda neće ispravno funkcionirati. Međutim, još uvijek možete naručiti kontaktiranjem korisničke službe.
Google Analytics
 • Google Analytics koristimo na našim stranicama za anonimno izvješćivanje o korištenju stranice i za oglašavanje na stranici. Ako želite isključiti Google Analytics praćenje vašeg ponašanja na našim stranicama, koristite ovu poveznicu (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/)
Otkrivamo li bilo kakve informacije vanjskim stranama?
 • Ne prodajemo, ne trgujemo niti na bilo koji drugi način prenosimo vaše osobne podatke vanjskim stranama. To ne uključuje treće strane od povjerenja koje nam pomažu u upravljanju našim web-mjestom, vođenju našeg poslovanja ili pružanju usluga vama, sve dok te strane pristaju čuvati ove informacije povjerljivima. Također možemo objaviti vaše podatke kada smatramo da je objavljivanje prikladno za usklađivanje sa zakonom, provođenje pravila naše stranice ili zaštita naših ili tuđih prava, imovine ili sigurnosti. Međutim, informacije o posjetiteljima koje nisu osobne mogu se dati drugim stranama za marketinške, reklamne ili druge svrhe.
Registracija
 • Minimalni podaci koji su nam potrebni da bismo vas registrirali su vaše ime, adresa e-pošte i lozinka. Postavit ćemo vam dodatna pitanja za različite usluge, uključujući promocije prodaje. Osim ako ne kažemo drugačije, morate odgovoriti na sva pitanja za registraciju.
 • Također možemo postaviti neka druga, dobrovoljna pitanja tijekom registracije za određene usluge (na primjer, profesionalne mreže) kako bismo mogli bolje razumjeti tko ste. To nam također omogućuje personalizaciju usluga za vas.
 • Kako bismo nam pomogli u našem marketingu, osim podataka koje nam dajete ako se registrirate, možemo također dobiti podatke od pouzdanih trećih strana kako bismo lakše razumjeli što bi vas moglo zanimati. Ove informacije za 'profiliranje' proizvode se iz raznih izvora, uključujući javno dostupne podatke (kao što je birački popis) ili iz izvora kao što su ankete i ankete gdje ste dali dopuštenje da se vaši podaci dijele. Možete odabrati da se takvi podaci iz ovih izvora ne dijele s Guardianom tako da se prijavite na svoj račun i promijenite postavke u odjeljku privatnosti.
 • Nakon što se registrirate i uz vaše dopuštenje, možemo vam poslati e-poštu za koju mislimo da bi vas mogla zanimati. Bilteni mogu biti personalizirani na temelju onoga što ste čitali na theguardian.com. U bilo kojem trenutku možete odlučiti da ne želite primati ove e-poruke i moći ćete 'odjaviti pretplatu'.
Prijava pomoću vjerodajnica za društveno umrežavanje
 • Ako se prijavite na naše stranice pomoću Facebook prijave, dajete dopuštenje Facebooku da s nama podijeli vaše korisničke podatke. To će uključivati vaše ime, adresu e-pošte, datum rođenja i lokaciju koji će se zatim koristiti za formiranje identiteta skrbnika. Također možete koristiti svoju sliku s Facebooka kao dio svog profila. Ovo će također omogućiti nama i Facebooku da podijelimo vaš, mreže, korisnički ID i sve druge informacije koje odlučite podijeliti u skladu s postavkama vašeg Facebook računa. Ako uklonite aplikaciju Guardian iz postavki Facebooka, više nećemo imati pristup tim informacijama.
 • Ako se prijavite na naše stranice pomoću Google prijave, Googleu dajete dopuštenje da s nama podijeli vaše korisničke podatke. To će uključivati vaše ime, adresu e-pošte, datum rođenja, spol i lokaciju koje ćemo zatim koristiti za formiranje identiteta skrbnika. Svoju sliku s Googlea možete koristiti kao dio svog profila. To nam također omogućuje dijeljenje vaših mreža, korisničkog ID-a i svih drugih informacija koje odlučite podijeliti prema postavkama vašeg Google računa. Ako uklonite Guardian iz svojih Google postavki, više nećemo imati pristup tim informacijama.
 • Ako se prijavite na naše stranice putem Twitter prijave, primamo Vaš avatar (malu sliku koja se pojavljuje pored Vaših tweetova) i Twitter korisničko ime.
 Usklađenost sa Zakonom o zaštiti privatnosti djece na internetu
 • U skladu smo sa zahtjevima COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), ne prikupljamo nikakve podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina. Naše web mjesto, proizvodi i usluge usmjereni su na osobe starije od 13 godina.
Ažuriranje vaših osobnih podataka
 • Nudimo stranicu "Moj račun" (također poznatu kao Nadzorna ploča), gdje možete ažurirati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku i promijeniti svoje marketinške postavke. Do ove stranice možete doći s većine stranica na web-mjestu - jednostavno kliknite vezu "Moj račun" na vrhu zaslona kada ste prijavljeni.
Online pravila o privatnosti
 • Ova online politika privatnosti odnosi se samo na informacije prikupljene putem naše web stranice, a ne na informacije prikupljene izvan mreže.
Vaš pristanak
 • Korištenjem naše stranice pristajete na našu politiku privatnosti.
 • Promjene u našim Pravilima privatnosti
 • Ako odlučimo promijeniti našu politiku privatnosti, objavit ćemo te promjene na ovoj stranici.
Spremi promjene
Prilagodi