Akcija!

Lampa UV/LED SUN1 Zlatna

30,52 /229,95 kn

Najnovija generacija UV/LED lampe, koja brzo i ravnomjerno učvršćuje gelove, trajne lakove, baze, topove i gelove u boji.

Nema na zalihi

Obavijesti me kada artikl ponovo bude dostupan.

UV/Led lampa namijenjena za učvršćivanje svih vrsta Trajnih Lakova, Gelova, Baza i Topova.

Lampa ima izvor svjetlosti velike snage koji štedi energiju i dvostruku valnu duljinu od 365 nm i 405 nm. Emitira svjetlost koja ne zamara vaš vid.
Ergonomski oblik i nevjerojatna jednostavnost korištenja karakteristike su koje izdvajaju ovu lampu među mnogim modelima na tržištu.
Otkrijte lampu koja će djelovati i u tretmanima manikure i pedikure.

Dvostruka LED tehnologija čini lampu pouzdanom, brzom i ravnomjernom učvršćivanju svih proizvoda koji se polimeriziraju svjetlom dostupnih na tržištu.
Lampa ima 30 LED dioda, koje daju ukupnu maksimalnu snagu od 48W. Strateški postavljene LED diode učinit će da svako mjesto na noktu bude pravilno učvršćeno.

Za razliku od običnih UV lampi, ne zahtijeva zamjenu žarulje i mnogo je učinkovitija.
Lampa ima ugrađen senzor pokreta, timer od 5, 30, 60 sekundi, a nakon aktiviranja senzora svijetli neprekidno 120 sekundi.

Prema zadanim postavkama, snaga žarulje je postavljena na 48W, da biste je smanjili na 24W, pritisnite tipku ON/OFF 24W/48W. Dioda će pokazati rad sa snagom od 24W.
Veličina lampe omogućuje jednostavno umetanje cijele ruke, bez potrebe za posebnim učvršćivanjem palčeva.

Donja ploča svjetiljke je magnetizirana i lako se odvaja za potrebe pedikure. Dno zrcala reflektira i raspršuje svjetlo LED dioda, zahvaljujući čemu ono dopire čak i do teško dostupnih mjesta.

OPREZ: Nemojte brisati kućište lampe iritirajućim tekućinama kao što su aceton, sredstvo za čišćenje itd., jer mogu oštetiti vanjsku prevlaku lampe i boju.

Naše novitete također možete pratiti putem FacebookaInstagrama ili Youtube kanala

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.