Nailpro Fiber Base UV/LED

7,63 /57,49 kn

NAILPRO Fiber Base je hibridna baza s najlonskim vlaknima koja je višenamjenski proizvod. Možete ju nanijeti direktno na ploču nokta (kao podlogu), a također i kao sloj za izgradnju i nadogradnju noktiju do 1 cm. Zbog neobičnih svojstava učvršćivanja, posvećujemo ga osobama sa slabom i zahtjevnom pločom nokta.

(3 recenzije korisnika)

Nema na zalihi

Obavijesti me kada artikl ponovo bude dostupan.

NAILPRO Fiber Base je hibridna baza s najlonskim vlaknima koja je višenamjenski proizvod. Možete ju nanijeti direktno na ploču nokta (kao podlogu), a također i kao sloj za izgradnju i nadogradnju noktiju do 1 cm. Zbog neobičnih svojstava učvršćivanja, posvećujemo ga osobama sa slabom i zahtjevnom pločom nokta. Vlaknasta baza obogaćena je najlonskim vlaknima koja učvršćuju manikuru. Ujedno je i spas za slomljeni nokat – baza učvršćuje i veže strukturu nokta, sprječavajući daljnje oštećenje ploče nokta. Baza je fleksibilna, a nakon stvrdnjavanja u lampi čvrsta i tvrda, što je čini idealnom potporom za oslabljene i lomljive nokte.

Vlaknasta baza omogućuje popunjavanje neravnina na pločici, a najlonska vlakna postavljena u nju za rekonstrukciju nokta. PREDNOSTI: –    rekonstrukcija ploče nokta zahvaljujući najlonskim vlaknima-    srednje gusta konzistencija koja olakšava modeliranje oblika-    posebno odabrana četkica koja olakšava nanošenje proizvoda-    produživanje ploče nokta do 1 cm-    jačanje i obnavljanje ploče nokta-    poravnanje ploče nokta-    zaštita od mikrooštećenja.

Bezbojni proizvod, pakiranje 5g (približno 7ml)

PRIMJENA FIBER BAZE:

1. Pripremite ploču nokta (uklonite zanoktice, matirajte ploču Polirnim blokom) i odmastite je Cleanerom.

2. Nanesite sloj NAILPRO Fiber Base. Za nadogradnju nokta nanesite veću količinu proizvoda u slojevima i svaki put sušite pod LED lampom od 30 sekundi ili pod UV lampom 120 sekundi. Sa bazom možete i produžiti nokat na šablone. U slučaju korištenja Fiber Base u obliku obične baze za manikuru – samo nanesite tanak sloj proizvoda i očvrsnite ju pod lampom. U situaciji kada želimo produžiti ploču nokta i nanijeti veću količinu proizvoda, preporučamo produžiti vrijeme sušenja.

3. Nanosimo NAILPRO trajni lak u tankom sloju i učvršćujemo u lampi.

4. Ponovno nanesite sloj laka u boji i učvrstite u lampi.

5. Na kraju stavite tanak sloj Top Coat-a i učvrstite u lampi.

Naše novitete također možete pratiti putem FacebookaInstagrama ili Youtube kanala

3 recenzije za Nailpro Fiber Base UV/LED

4,7
Na temelju 3 recenzije
5 zvijezdica
66
66%
4 zvijezdice
33
33%
3 zvijezdice
0%
2 zvijezdice
0%
1 zvjezdica
0%
  1. Sanja Šebalj

    Ok

  2. Marija

    Super baza za slabe nokte

  3. Marija M.

    Super baza,čvrsta

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.