Vaša košarica
Nailpro Hrvatska

Najbolji komplet za trajni lak, odnosno kakav? Što u njemu ne smije nedostajati!

Odabir prvog kompleta za rad sa trajnim lakovima nije laka stvar… Ne znate što tražiti, koji će vam proizvodi dobro odgovarati i što bi paket trebao sadržavati. Upisivanjem izraza “najbolji komplet za trajni lak” u tražilicu bit ćete preplavljeni ponudama raznih tvrtki. Kako se pronaći u tome i donijeti promišljenu odluku?

Sada ćemo sve objasniti!

Set za rad sa trajnim lakovima – što bi sve trebalo biti u njemu?

Krenimo od osnovnih stvari.

Što bi trebalo biti uključeno u osnovni komplet za rad sa trajnim lakovima?

Trebat će vam cijeli niz pribora za manikuru kako biste pravilno uredili svoje nokte.

Početni komplet svakako treba sadržavati:

  • UV , LED ili UV/LED lampu
  • Bazu za trajni lak
  • Trajne lakove (barem dvije do tri boje)
  • Top coat za trajni lak
  • Rašpice
  • Polirni blok
  • Drveni štapići / kopito za uklanjanje kutikule
  • Cleaner

Svi ovi proizvodi su apsolutni minimum za rad sa trajnim lakovima.

Možda vam se čini da je matiranje i odmašćivanje noktiju hir, bez kojeg će se lak jednako dobro držati na noktima. Nažalost, neće.

Trajni lak svoju trajnost duguje precizno pripremljenoj ploči nokta.

Uklanjanje zanoktica, oblikovanje noktiju i matiranje ploče temelj je za postojan i lijep styling. Nanošenje baze, laka i topa u osnovi je završni korak manikure. Naravno, važno je posegnuti i za kvalitetnim proizvodima.

Sada ćemo vam reći što trebate tražiti.

 

Sa kojom lampom započeti?

Lampa UV/LED SUNONE Salon 4 90W

Različite firme nude različite lampe u svojim starter setovima. Razlikuju se po strukturi, snazi, vrsti svjetla i funkcijama.

Kako odabrati najbolju?

Usredotočite se na LED lampe. UV lampe također mogu poslužiti ali sa LED lampom ćete uštedjeti na vremenu jer je vrijeme učvršćivanja puno brže.

Sad kad to znamo, idemo dalje.

Najvažnija je snaga lampe i njena konstrukcija. Trenutno standardna snaga koju LED lampa za kućnu upotrebu treba imati je cca 50W. Važno je da snaga lampe nije manja od 36W. Svjetiljka s vremenom gubi snagu i uz redovitu uporabu može jednostavno biti preslaba da učvrsti trajni lak.

Diode u lampi bi trebale biti ravnomjerno raspoređene po cijeloj površini. Ovaj raspored omogućuje da svjetlost dopre do svakog nokta.

Također morate paziti da vam prsti ne vire iz lampe – lak se tada može stvrdnuti samo na vrhu i ostati tekući sa strane nokta. Nažalost, ovo je vrlo jednostavan put do alergije.

Ukratko – najbolji izbor će biti ugrađena LED lampa snage 48W-54W (ili više).

 

Najbolja baza za trajni lak

Baza Za Trajne Lakove UV/LED 15ml

 

Baza je osnova svake manikure. Stoga se odlučujemo na samo kvalitetan proizvod. To je važno kada napravite prve korake sa trajnim lakovima.

Osnovni premaz je dizajniran za stvaranje zaštitnog sloja na noktu i za ujednačavanje površine ploče nokta. Ujedno je i “vezivo sredstvo” zbog kojeg će se styling na vašim noktima dobro držati 3-4 tjedna. Za svoj prvi set odaberite klasičnu, prozirnu bazu. Bit će vremena za nadogradnju noktiju. Sada je najvažnije naučiti kako pažljivo i točno nanijeti temeljni premaz.

U idealnom slučaju, baza bi trebala biti hipoalergena.  Zašto? Prilikom prvih pokušaja nanošenja trajnog laka, vjerojatno ćete proizvod proći dalje od ploče nokta ili preliti preko zanoktica. To je prirodno i preciznost će doći s vremenom. Međutim, vrijedno je osigurati da prve pogreške ne završe katastrofom u obliku hibridne alergije.

Hipoalergeni trajni lakovi za nokte – najbolji za stilista početnika

Hipoalergeni trajni lakovi

 

Starter kit koji možete pronaći u našoj trgovini uključuje proizvode iz HYPO linije.

To su proizvodi delikatnog kemijskog sastava koji smanjuju rizik od alergije. Možda vas mame ponude raznih trgovina, gdje možete pronaći jeftine trajne lakove. Međutim, to može biti samo privremena ušteda. Razmislite isplati li se riskirati svoje zdravlje kupnjom jeftinih lakova iz nesigurnog izvora.

Hipoalergeni trajni lakovi za nokte su najsigurniji izbor.

Kada prvi put pokušate nanositi trajni lak na nokte,  sigurno neće sve ispasti savršeno. Iznenadit ćete se kako je lako obojiti kutikule. Ipak, ne zaboravite ukloniti lak s kože što je prije moguće (obavezno prije učvršćivanja u lampi).

Ponudu naših setova za trajni lak možete pronaći ovdje

Zaključak

Prilikom odabira svog prvog seta za trajni lak vrijedi se usredotočiti na kvalitetne proizvode. Možda će vas privući proizvodi namijenjeni profesionalcima, kao što su ekstenzije noktiju, rezači zanoktice ili 3-u-1 lakovi za nokte. Međutim, zapamtite da u neiskusnim rukama mogu učiniti više štete nego koristi. Počnite s kompletom s osnovnim proizvodima. Nakon što ste savladali osnove hibridne manikure, vrijeme je da razvijete svoje vještine.

Odgovori
Brza dostava

Unutar 24-48 sati

Mogućnost povrata

14 dana od kupovine

Garancija kvalitete

Jamstvo na sve proizvode

100% Sigurna kupovina

Pouzećem / NetBanking / Karticama / Aircash / Paypal / Keks Pay