Izbornik

Možda tražite najkvalitetnije proizvode na početku svoje avanture s trajnim lakovima?

Zašto se isplati odabrati 3free lakove za nokte?
Odabrani lakovi za nokte koje možete ovdje pronaći su „najdelikatniji“ mogući proizvodi iz naše palete proizvoda.

Što je to 3free formula?
To znači da su proizvodi koji ne sadrže tri kemikalije identificirane kao štetne za zdravlje i koje najčešće uzrokuju alergijske reakcije, a to su:
– Toluen – Metilbenzen
– Dibutil ftalat (DBP)
– Formaldehid

Ako se odlučite za proizvode iz naše ponude, budite sigurni da u njima nećete pronaći ove štetne proizvode. Štoviše, lakovi s najdelikatnijim sastavom su oni s nježnim pigmentom.
Njihovim odabirom smanjujete rizik od alergije.

Trajni lakovi koji ne izazivaju alergije? – Pročitajte sve o hibridnoj alergiji (alergiji na trajne lakove).
Ako ste imali alergijsku reakciju na hibrid, vrlo je važno obratiti pozornost na metodu manikure. Siguran proizvod ne jamči da nećete biti alergični. Možda ste dogodili da ste
prešli lakom na kožicu ili ste nokte oštetili dok ste pripremali pločicu.
Na žalost, to su uobičajene pogreške koje s vremenom mogu dovesti do alergije. Također pazite da vaša lampa ima odgovarajuću snagu (po mogućnosti oko 50W) i da dobro učvrsti lak.

Ako ste već opremljeni svim potrebnim proizvodima za manikuru, možemo dalje.
Kako nanijeti hibridni lak? Prije svega, pazite da nijedan od proizvoda ne dođe u dodir s kožom: hibridna baza, lakovi i top trebaju dodirivati ​​samo ploču nokta. Ako vam se bilo
koji od proizvoda prolije po koži, temeljito ga uklonite prije nego što stavite ruku u lampu. Vođenje računa na nekoliko jednostavnih pravila ključ je uspjeha i povratka hibridnoj manikuri.

Kako naručiti trajne lakove za nokte?
Koji je najbolji način za kupnju trajnih lakova? Naša Internet trgovina je odlično rješenje. Web stranice vam omogućuju da pažljivo vidite ponudu i cijelu paletu boja. Kupnju možete obaviti bez iz udobnosti vlastitog doma, a kupljena roba vam može biti dostavljena već slijedeći dan! Uvijek nastojimo da vaša narudžba bude obrađena što je brže moguće. Pridružite se grupi naših klijenata i ponovno uživajte u svojim prekrasnim noktima.