Vaša košarica

Uvjeti korištenja

Poslovanje Web prodavaonice radi na web adresi : www.nailpro.hr, upravitelj je tvrtka NAILPRO jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću upisana u sudski registar Trgovačkog suda temeljem čl. 58. st. 2. Zakona o trgovačkim društvima pod brojem Tt – 20/3338-2  MBS 010119547

IZJAVA O PRIVATNOSTI PODATAKA

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni u procesu registracije Kupaca Internet stranice nailpro.hr odnosno u procesu registracije Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama Internet stranice nailpro.hr.

Nailpro j.d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice nailpro.hr pridržava se važećih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih Kupaca odnosno Korisnika, a posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU. Ovim dokumentom opisano je kako voditelj obrade Nailpro j.d.o.o. (u daljnjem tekstu Nailpro) obrađuje osobne podatke.

Upućuju se Kupci Internet stranice Nailpro (u daljnjem tekstu Kupci) odnosno Korisnici primatelji obavijesti o proizvodima i akcijama Nailpro (u daljnjem tekstu Korisnici) da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje podatke Nailpro prikuplja i obrađuje, u koju svrhu, temeljem koje pravne osnove, s kime ih i zašto dijeli, koje zaštitne mjere provodi, te koja su vaša prava vezano za pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje te vaše pravo na prigovor.

Svaki Kupac odnosno Korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi osobnih podataka može poslati e-mail poruku na adresu info@nailpro.hr
Prihvaćanjem ove Izjave o privatnosti klikom prilikom registracije Kupca odnosno prijavom na Internet stranici Nailpro  od strane Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama Nailpro, Kupac odnosno Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa obradom osobnih podataka kako ih ova Izjava utvrđuje.

Koju vrstu osobnih podataka prikuplja i obrađuje Nailpro putem Internet stranice nailpro.hr?

Prilikom registracije osobe za Kupca Nailpro Internet stranice, Nailpro će od budućeg Kupca zatražiti pružanje određenih informacija o sebi (osobnih podataka) kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj, korisničko ime i lozinka.
Kupac potvrđuje da se slaže da obradom osobnih podataka klikom na gumb za prijavu.

Prilikom registracije osobe za Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama Nailpro Internet stranice, Nailpro će od  budućeg Korisnika zatražiti unos informacija o sebi (osobnih podataka) i to: ime (opcionalno) i e-mail adresu.

Davanje osobnih podataka je odluka Kupca odnosno Korisnika. Ako Kupac odnosno Korisnik ne pruži tražene obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost, jer bez tih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva.

Osim ovih podataka automatski prikupljamo podatke s vašeg računala, što može uključivati IP adresu, a postoje i situacije u kojima automatski prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa na Internet stranicu Nailpro, informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu vašeg računala te verziji aplikacije i vašim jezičnim postavkama.

Također možemo prikupljati informacije o klikovima i Nailpro stranicama koje su vam prikazane. Nailpro preporuča Kupcima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun Internet stranice Nailpro. Preporučamo prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirati velika i mala slova te brojeve, te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti (barem jednom na godišnjem nivou).

U koju svrhu Nailpro prikuplja i obrađuje osobne podatke?

Nailpro prikuplja i obrađuje osobne podatke Kupca Internet stranice nailpro.hr u svrhu provođenja sigurne provjere autentičnosti Kupaca koji pristupaju Internet stranici Nailpro, realizacije ugovora o kupnji robe ili usluga, dostave robe Kupcu, komunikacije s Kupcem, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora, te dijelom primjenjujemo i automatizirane procese za obradu kako bismo stalno unaprjeđivali svoje procese u interesu Kupaca, kako bi ponuda za Kupca bili individualnija te kako bi svoju ponudu proizvoda i usluga što više prilagodili navikama i potrebama Kupaca.

Nailpro prikuplja i obrađuje osobne podatke Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama u svrhu slanja obavijesti, poziva na sudjelovanje u nagradnim natječajima putem e-maila, društvenih mreža ili drugih komunikacijskih kanala na koje ste se prethodno prijavili, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora, radi stvaranja korisničkog profila s ciljem individualnog primanja obavijesti, istraživanja tržišta te poboljšanja efikasnosti i kvalitete naših usluga.

Ne prikupljamo podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 16 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja. Maloljetnici mlađi od 16 godina ne smiju koristiti Nailpro Internetsku stranicu. Niti jedan dio Internetske stranice Nailpro nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 16 godina.

Koja je pravna osnova obrade osobnih podataka?

Kupac unosom svojih osobnih podataka te potvrdom (klikom) o prihvaćanju Općih uvjeta poslovanja i ove Izjave o privatnosti sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju proizvoda i usluga po izboru kupca na Internet stranici Nailpro, a koji je sadržan u Općim uvjetima poslovanja te je stoga obrada tih osobnih podataka zakonita jer se poduzimaju radnje na zahtjev Kupca radi realizacije kupnje proizvoda i usluga po narudžbi Kupca.

Korisnik koji se prijavljuje za primanje obavijesti o proizvodima i akcijama unosom svojih podataka na Internet stranici Nailpro, daje privolu za obradu svojih osobnih podataka. Privolu Korisnik može povući u svakom trenutku obaviješću na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka info@nailpro.hr

S kojim primateljima Nailpro dijeli osobne podatke?

Nailpro neće dijeliti osobne podatke Kupca odnosno Korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.
Nailpro će kada to zahtijeva realizacija ugovora za kupnju proizvoda ili usluga po narudžbi Kupca podijeliti osobne podatke Kupca s:
1. Pružateljima usluga distribucije robe s kojima ima trajni ugovor te u tu svrhu za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte. Pružatelj usluga distribucije može od Kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu u trenutku isporuke paketa prilikom osobnog preuzimanja robe, a sve u svrhu realizacije usluge isporuke paketa i evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako Kupac odbije dati ove podatke, paket mu neće biti uručen.
2. Pružateljima usluga ovlaštenog servisa u slučaju da Kupac podnese prigovor, reklamira proizvod te je potreban pregled proizvoda ili zatraži uslugu servisiranja proizvoda koji je kupio a sve u svrhu realizacije usluge popravka, servisiranja ili pregleda proizvoda od strane ovlaštenog servisa.

Privatnost korisnika
Kako bi ova web stranica radila ispravno te da bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprijeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookies) . Preko 90 % svih web stranica koristi ovu praksu, no prema odredbama Europske unije od 25. ožujka 2011. obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok raspon informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili adresa e-pošte). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti postavke internetskog preglednika tako da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, da obrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internetskog preglednika i slično.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskome pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite internetski preglednik koji koristite.

Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 i 8
Opera (stranica na engleskom jeziku)
Safari (stranica na engleskom jeziku)

Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i zaporka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Što su kolačići od prve strane?

Kolačići prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.

Što su kolačići treće strane?

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili bilo koje druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje interneta u marketinške svrhe.

Da li naše stranice koriste kolačiće?

Da, s primarnim ciljem kako bi naše vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?

Privremeni kolačići (engl. Session cookies) – to su privremeni kolačići koji ističu (i automatski se brišu) kada zatvorite internetski preglednik. Mi ih koristimo da omogućimo pristup sadržaju i omogućimo stvari koje možete učiniti kada se prijavite sa svojim podacima na naše stranice).
Trajni kolačići (engl. Persistent cookies) – obično imaju datum isteka daleko u budućnosti te će ostati u vašem pregledniku, dok ne isteknu, ili dok ih ručno ne izbrišete. Naše stranice koriste trajne kolačiće za funkcionalnosti kao što su “Ostanite prijavljeni”, što korisnicima olakšava pristup portalu kao registriranom korisniku. Također koristimo trajne kolačiće kako bi bolje razumjeli navike korisnika, tako da možemo poboljšati stranicu prema vašim navikama. Ova informacija je anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise.
Više se možete informirati na sljedećim poveznicama:

http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/

NAILPRO se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.
Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja, broj telefona i sl.).
NAILPRO neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.
Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici NAILPRO-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
NAILPRO se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.
Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) NAILPRO ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.
NAILPRO informira Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im redovito daje mogućost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. Kupci su suglasni da se njihovi podaci (email adresa i broj telefona) mogu koristiti u svrhu informiranja o novim proizvodima, akcijama i sl.
U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti NAILPRO. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, NAILPRO ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.
Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa nailpro.hr te na sve stranice unutar nailpro.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na nailpro.hr domeni.

Pravilnik kupovine putem Web Trgovine
1. Web prodavaonica prodaje robu preko internet mreže.
2. Web adresa za narudžbe : www.nailpro.hr. Odmah nakon izvršene narudžbe kupac dobiva e-mailom informaciju da je njegova narudžba stigla u prodavaonicu.
3. Narudžbe realizira tvrtka Nailpro j.d.o.o. odjel online prodaje
4. Prihvaćanje narudžbe na realizaciju počinje: U slučaju narudžbe iz Hrvatske (plaćanje pouzećem) realizacija počinje odmah nakon primitka narudžbe.
5. Narudžbe će biti realizirana pod uvjetom da je roba dostupna u skladištima tvrtke Nailpro. U slučaju da jedan dio naručenih proizvoda trenutno nije dostupan, kupac dobiva obavještenje o stanju narudžbe i odlučuje o načinu realizacije (djelomična realizacija, produženje termina realizacije, povlačenje narudžbe u cijelosti)
6. Za akcijsku prodaju ili rasprodaju predviđena je ograničena količina proizvoda pa u vezi s tim realizacija narudžbi sprovodi se prema redoslijedu potvrđenih narudžbi za ove proizvode, sve dok se ne rasprodaju količine koje su za to predviđene.
7. Uz svaku narudžbu ispostavlja se račun koji se kupcu u PDF obliku šalje putem elektronske pošte odmah nakon otpreme narudžbe.
8. Na zahtjev naručitelja ispostavit će se račun R1 na firmu/obrt pod uvjetom da je naručitelj pravna osoba. Naknadno izdavanje R1 računa nakon što je narudžba otpremljena nije moguće.
9. Kupac može uvoditi izmjene u narudžbi do momenta ispostavljanja računa.
10. Kupac može povući narudžbu u cijelosti do momenta otpreme pošiljke.
10.1. Ovakve izmjene moguće je uvesti kontaktirajući Odjel kontakta sa klijentima e-mailom na adresi info@nailpro.hr ili telefonski na broj 01 35 35 989
11. Sve cijene su navedene u eurima (EUR) i vrijede isključivo za kupovinu putem web trgovine. Cijena za svaki proizvod važi do trenutka kada kupac izvrši narudžbu.
12. Web prodavaonica zadržava pravo da može mijenjati cijene proizvoda koji se nalaze u ponudi a također i proširiti ponudu za nove proizvode, za aktiviranje i završetak akcijske prodaje na Web stranicama prodavaonice i uvođenje izmjena u provođenju iste.
13. Cijena proizvoda ne sadrži i cijenu dostave.
14. Minimalni iznos narudžbe za plaćanje pouzećem iznosi 15,00  eur. 
15. Slike proizvoda mogu odstupati od stvarnog izgleda. Ovo se pogotovo odnosi na boje trajnih lakova i gelova u boji. Ovo u veliko ovisi na kojem uređaju kupac pregledava naše stranice, o podešenosti svjetline pojedinog uređaja, kao i putem kojeg web preglednika se stranice pregledavaju.
16. Svi materijali u našoj ponudi su isključivo za profesionalnu upotrebu. NAILPRO se odriče svake odgovornosti za nestručno rukovanje od strane kupca za slijedeće: Električnim uređajima, materijalima za nadogradnju i ukrašavanje noktiju te ostalog pribora i materijala koji se mogu kupiti u našoj web trgovini.

Realizacija i plaćanje
17. Vrijeme realizacije narudžbe računa se od momenta kada je narudžba napravljena sve do otpreme naručenih artikala iz prodavaonice. Računaju se isključivo radni dani a računanje počinje isti dan kada je narudžba napravljena ukoliko je narudžba zaprimljena do 12h. Ukoliko je narudžba napravljena iza 12h vrijeme realizacije počinje teći slijedeći radni dan. Narudžbe koje obuhvaćaju proizvode za koje je predviđeno različito vrijeme realizacije otpremaju se nakon kompletiranja cijele pošiljke. Vrijeme realizacije narudžbe ne smije trajati više od 5 radnih dana.
18. Termin primitka pošiljke = vrijeme realizacije narudžbe + predviđeno trajanje dostave. Pošiljke u zemlji dostavljaju se preko kurirske tvrtke ili predstavnika firme, termin 1 do 7 radna dana.
19. Kupac prilikom naručivanja sam može izabrati način plaćanja naručene robe

a) Pouzećem prilikom primitka pošiljke plaća se kuriru koji dostavlja pošiljku

b) Putem PayPal servisa

c) Plaćanje karticama: Visa, MasterCard, Diners i Maestro jednokratno
Uvjeti korištenjaUvjeti korištenjaUvjeti korištenjaUvjeti korištenja

20.  Zaštita podataka i  sigurnost online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Uvjeti korištenjaUvjeti korištenjaUvjeti korištenja Uvjeti korištenja

Nailpro nikada NEĆE pohraniti vaš broj kreditne kartice, kontrolni broj kartice te će iste izravno sigurnim i kriptiranim putem
prosljediti tvrtci CorvusPay koja je ovlaštena za procesiranje kartičnih podataka.

Reklamacije i povrat robe
21. Suglasno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac može odustati od robe kupljene u našoj prodavaonici bez obrazloženja a može to učiniti u roku 14 dana od datuma primitka pošiljke. Ovo je moguće jedino u slučaju da proizvod nije bio korišten niti nije na bilo koji način oštećen. DVD i CD mediji magnetofonske i video kazete se ne mogu vraćati. Roba se mora vratiti zajedno sa računom koji je stigao sa pošiljkom.
22. JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
23. Računanje roka za jednostrani raskid ugovora: Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom putem priloženog obrasca za jednostrani raskid ugovora koji možete preuzeti ovdje. Popunjeni obrazac potrebno je poslati poštom na našu adresu navedenu u samom obrascu. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.
24. Povrat uplaćenog iznosa: Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, ne uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena kako bi utvrdili u kakvom se stanju nalazi.
25. Povrat robe: Robu vratite ili je predajte nama bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.
26. Troškovi povrata robe: Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.
27. Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe: Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Ukoliko je vraćena roba ili originalno pakiranje oštećeno, iznos za povrat će biti umanjen za vrijednost oštećenja.
28. Svi artikli dostupni u Web prodavaonici podliježu garanciji proizvođača.
29. U slučaju da kupac nakon primitka robe utvrdi na njoj tehničke nedostatke, ima pravo koristiti garancijski servis neposredno kod proizvođača ili distributera koji je realizirao narudžbu ( odnosi se na proizvode obuhvaćene garancijom proizvođača). U slučaju utvrđivanja mehaničkih oštećenja nastalih u toku dostave ili najave reklamacije neposredno kod prodavatelja, kupac vraća reklamirani proizvod poštanskom pošiljkom na adresu naše pakirnice (regija sjever); Nailpro j.d.o.o., Dimitrija Dermetra 1a, 43000 Bjelovar. Prodavaonica ne prima pošiljke vraćene pouzećem. Uz vraćenu robu je potrebno priložiti račun na kojem će biti naznačeno “reklamacija”. Reklamacije se razmatraju u roku najkasnije 14 dana od datuma povrata u prodavaonicu pošiljke sa reklamiranim proizvodom. U slučaju obrazložene reklamacije, oštećeni proizvod će biti popravljen ili zamijenjen drugim, potpuno ispravnim a ukoliko to bude nemoguće obzirom da je asortiman rasprodan, Web prodavaonica će vratiti kupcu protuvrijednost cijene proizvoda ili će mu ponuditi izbor druge raspoložive robe. Troškove vezane sa povratom reklamirane robe uvijek snosi prodavatelj.

Prigovori i sporovi
30. Obavijest o načinu podnošenja pisanog prigovora potrošača
Sukladno čl. 10. st. 3. Zakona o zaštiti potrošača („Narodne novine“, br. 41/14) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i usluga mogu podnijeti u pisanom obliku i to:
– putem elektronske pošte: info@nailpro.hr
– putem pošte na adresu naše poslovnice jedinice za web prodaju u Bjelovaru: Nailpro j.d.o.o., Dimitrija Demetra 1a, 43000 Bjelovar
Odgovor na pisani prigovor potrošača dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora, stoga vas molimo da naznačite svoje podatke (ime, prezime i adresu).
31. Sporove nastale u vezi realizacije kupoprodajnog ugovora rješava sud nadležan za sjedište pozvane stranke ili nadležan za mjesto realizacije ugovora.

Brza dostava

Unutar 24-48 sati

Mogućnost povrata

14 dana od kupovine

Garancija kvalitete

Jamstvo na sve proizvode

100% Sigurna kupovina

Pouzećem / NetBanking / Karticama / Aircash / Paypal / Keks Pay